Få et nyt badeværelse i dag med professionel renovering af badeværelse

Drømmer du om at få lavet et nyt badeværelse – eller trænger det gamle måske til en istandsættelse? Så er vi den rette samarbejdspartner at kontakte. Hos Bolig Mureren er vi blandt branchens bedste til badeværelser. Vi kan varetage både simple og komplicerede opgaver ved renovering af badeværelse. Vores kunder kommer primært fra Ishøj, Glostrup, Taastrup Albertslund og omegn.

 

Vi klarer både de små reparationer og den store modernisering. Vi forvandler selv det mindste badeværelse til magelig luksus med fokus på funktion og æstetik. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og ideer, så både design og indretning passer til dit hjem ved renovering af badeværelse

Bolig Mureren har mange års erfaring med at udføre totalentreprise nyt badeværelse, og vi er leveringsdygtige i et stort udvalg af sanitet. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os for professionel hjælp til nyt badeværelse.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Den eksakte pris på nyt badeværelse afhænger af opgavens omfang samt de materialer, der skal anvendes. Vi stiller strenge krav til materialer og overflader ved ombygning af badeværelse, så du kan få det bedst mulige resultat. Det gælder især i brusenichen og rundt om badekar og håndvask, hvor vandpåvirkningen er størst.

Uanset om vi skal lave et nyt bad eller sætte nye fliser op hos dig, så garanterer vi konkurrencedygtige priser ved renovering af badeværelse. Vi kommer altid gerne ud til kunden, hvor vi giver en mere konkret pris på stedet.

Kontakt os, og hør om dine muligheder for et nyt badeværelse

Med Bolig Mureren som partner er du sikker på at få et nyt badeværelse, der til fulde lever op til alle krav og regler. Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad dine muligheder for at få en renovering af badeværelse er, så kontakt os med det samme. Vi hjælper dig med renovering af badeværelse uanset om du bor i parcelhus, i lejlighed eller i etageejendom.

Kontakt os for et godt tilbud på telefon 60 16 37 95 eller på mail info@boligmureren.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​ Vi glæder os til at hjælpe dig med nyt badeværelse!

Kontakt 

Har du spørgsmål, så kontakt din murer på telefon 60 16 37 95 eller via kontaktformularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

Bolig Mureren

Møllemarken 17, 4622 Havdrup

CVR: ​26437695

​Telefon: 60 16 37 95

E-mail: info@boligmureren.dk